HABERLER

SPECTROFLEX V

SPECTROFLEX V

Yeni volümetrik dozaj cihazı ve esnek değişim sistemi

Pudra, pelet, öğütme ürün, granül, pul ya da elyaf şeklinde madde – SPECTROFLEX V ünitesi kesintisiz prosesler için yeni volümetrik dozaj cihazıdır ve çeşitli uygulamalar için idealdir. Renkler, akış özellikleri veya tane büyüklükleri değişirse motan’ın eşsiz değişim sistemi sayesinde alet olmaksızın çeşitli maddeleri bir dakikanın altında değiştirebilirsiniz. Değiştirilebilir tekli ve çiftli helezon değişim modülleri ve de kolay temizlenebilir rezerv kapları hızlı bir madde değişimi ve dolayısıyla üretimde kesintilerin azalmasını sağlar. Diğer bir avantaj: Rezerv kabı kapağına monte edilmiş bir konveyör ünitesinin, madde değişimi esnasında çıkarılmasına gerek yoktur. Bunun neticesinde imalatınızın verimi artar ve bekleme süreleri azalır. Masaj makaraları teknolojisi sayesinde kötü akan ve kırılabilir maddeler de artık sorun olmaktan çıkar. Bağımsız motorlarla çalışan ve 48 farklı ayara sahip olan bu makaralar çeşitli maddeler için küçük miktarlarda bile yüksek bir dozaj doğruluğu sunar. Osilasyon hareketi yapan elips şeklindeki makaraların özel tasarımı ayrıca poliüretan dozaj haznesinin ömrünü uzatır.

SPECTROFLEX V sahip olduğu dokunmatik ekranla sorunsuz ve kolay kullanımı için donatılmıştır. Mevcut bir motan CONTROLnet ağına entegrasyon ise bir Ethernet portu üzerinden gerçekleşir - opsiyonel olarak taşıma kumandası da entegre edilebilir.

Yeni SPECTROFLEX V dozaj üniteleri uygun fiyatlı başlangıç modelleriyle ağ özellikli kumandaya sahip kesintisiz prosesler için uygundur ve sipariş verilmeye hazırdır.

detaylı bilgi için lütfen tıklayınız...

 

haberin devamı
2018 Motan İnovasyon Ödülleri Sahiplerini Arıyor...

2018 Motan İnovasyon Ödülleri Sahiplerini Arıyor...

Fikirlerinizin geleceği şekillendirmesine izin verin...

detaylı bilgi için lütfen tıklayınız...

Kaliteli Ürün İçin Motan Doğru Seçim

Kaliteli Ürün İçin Motan Doğru Seçim

Yüksek kaliteli ürünler için Kat Mekatronik firmasının da seçimi Motan Colortronic!

detaylı bilgi için lütfen tıklayınız...

Plastik Enjeksiyon Prosesinde Mükemmellik Semineri Gerçekleştirildi

Plastik Enjeksiyon Prosesinde Mükemmellik Semineri Gerçekleştirildi

PAGDER tarafından düzenlenen 'Plastik Enjeksiyon Prosesinde Mükemmellik Semineri' Tepro Makine' nin de katkılarıyla 23 Mayıs 2017 tarihinde İstanbul' da gerçekleşti. Dünya devlerinin danışmanı Prof. Dr. Andy Routsis; tam gün süren seminer boyunca, plastik enjeksiyon prosesindeki dünyaca ünlü bilimsel işleme metotlarını Türk plastik sanayicilerinin bilgisine sundu. Otomotiv, beyaz eşya, ambalaj, katkı maddeleri, makine ve aksamları gibi farklı alt sektörlerden 200' e yakın sektör temsilcisinin katıldığı seminer Türkiye' de ilk kez gerçekleştirildi.

haberin devamı
Tepro - Panasonic Eco Solutions Türkiye İş Ortaklığı Hız Kesmeden Devam Ediyor...

Tepro - Panasonic Eco Solutions Türkiye İş Ortaklığı Hız Kesmeden Devam Ediyor...

Panasonic Eco Solutions grubuna bağlı olarak faaliyet göstermeye başlayan VİKO' nun kurumsal kimlik ve ünvan değişikliğini kapsayan önemli değişim geçtiğimiz günlerde Hyatt Regency Oteli' nde düzenlenen lansmanda şirketin iş ortakları ile paylaşıldı. Bu önemli gecede VİKO iş ortağı olarak Tepro Makine de yerini aldı.